Mijn naam is Linda Baas- Vrijhoeven, ik ben in 1977 geboren in Kerkdriel en woon ruim 20 jaar met veel plezier in Den Bosch. Ik ben opgeleid tot HR adviseur.

 

In 2011 wilde ik weer gaan studeren. Het lag voor de hand om mij verder te ontwikkelen op het gebied van HR. Uiteindelijk heb ik gekozen om een van mijn dromen na te volgen, het starten met een opleiding tot integrale massage therapeut. Jaren liet ik mij door die ene reden weerhouden om iets niet te doen terwijl ik 999 redenen had om wel te starten. Wat een mooie wereld is er voor mij opengegaan. Door een ander aan te raken word ik zelf ook geraakt. Ik zit beter in mijn vel, heb minder lichamelijke klachten, probeer binnen mijn grenzen te blijven en ervaar meer rust in mijn hoofd. Dat gun ik jou ook!

 

Nadat ik de de driejarige HBO opleiding tot integrale massagetherapeut succesvol had afgerond ben ik gestart met de 1 jarige HBO opleiding Medische Basiskennis. Hierdoor kreeg ik nog meer kennis en inzichten over het lichaam en zijn functioneren. Door het succesvol afronden van deze opleiding heb ik mij aan kunnen sluiten bij de beroepsvereniging FAGT wat voor jou betekend dat de therapeutische behandelingen mogelijk deels of geheel vergoed worden wanneer je aanvullend verzekert bent.

Sinds eind 2017 ben ik een erkend CAM therapeut (complementary & alternative medicine). Ik blijf mijzelf constant ontwikkelen en bijscholen, gewoon omdat ik nooit uitgeleerd raak!

 

Ik hoop je binnenkort te mogen verwelkomen in mijn praktijk!